Hur marknadsför jag mitt företag bäst och billigast

Gratis marknadsföring!

Hos ekonmisurr.se kan du marknadsföra dig, ditt företag eller dina tjänster helt gratis.

Enkel registrering!

Inom 1 minut har du ett färdigt konto hos oss. Sedan kan du börja publicera artiklar om din verksamhet.

Nå ut till nya kunder!

Våra artiklar når ut till väldigt många läsare. Fånga upp nya potentiella kunder med vår tjänst!

Marknadsföring helt gratis!

Ekonomisurr.se är ett artikelarkiv vilket innebär att alla artiklar som publiceras sparas på vår sida. De rankar under lång tid bättre och bättre i sökmotorerna för att till sist ta en riktigt bra placering. Under många år kommer nya kunder att strömma till din hemsida från den publicerade artikeln. Det här är ett bra, snabbt och smidigt sätt att väcka intresset för din verksamhet. Ju fler artiklar du publicerar ju fler besökare och potentiella kunder kommer du att få. Ekonomisurr är en väloptimerad sida med snabba laddningstider och välbyggd kod. Det gör att våra artiklar rankar väldigt bra i sökresultatet hos sökmotorerna.

hur marknadsför jag mitt företag bäst och billigast

Marknadsföring när det är som bäst

En bra marknadsföringskampanj är en investering för att få sälja sina produkter eller tjänster. Hos oss investerar du inte pengar. Det du investerar är den tid det tar att skriva artikeln och publicera den. Med väldigt enkla medel kan du nå ut till väldigt många läsare och få nya kunder utan att betala en enda krona. Finns det någon annan marknadsföringsmetod där du kan uppnå lika resultat helt gratis?

Att skriva en artikel kan ta allt från 10 minuter – 4 timmar beroende på hur snabbt du skriver och vilken längd du tänkt publicera. En välskriven och lite längre artikel kan nå ut till fler läsare. Men samtidigt är det bättre att publicera någonting än att inte publicera något alls.

Tänk också på att din artikel bör ha ett läsvärde för läsaren.

Registrera dig idag!

Så fungerar registreringen

Du går till vår registreringssida och fyller i ett registreringsformulär. Det tar ca 1 minut att fylla i formuläret. Du anger e-post och lite information om ditt företag. Direkt efter registreringen kommer du att få tillgång till våra tjänster.

Vi har vissa premiumalternativ om du behöver extra länkkraft till din hemsida. Länkkraft gör att din hemsida blir starkare mot sökmotorerna och du syns bättre i sökresultatet. Det är en billig marknadsföringsmetod som blivit väldigt populär de senaste åren. Vi har ett flertal artikelarkiv vi kan länka ifrån som gör att din sida blir stark.

Publicera en artikel

På sidan där du publicerar dina artiklar står information om de få krav vi har för att en artikel ska bli godkänd. Ett exempel på ett sådant krav är att artikel måste innehålla minst 300 ord. Du skriver din artikel här på hemsidan, lägger till bilder och optimerar den för bästa synlighet. Vi har guider som du kan ta hjälp av om det skulle uppstå problem. Vår tjänst är väldigt enkel att använda så det är sällan vi behöver erbjuda någon supporthjälp.

Tjänsten i helhet är väldigt bra, smidig och snabb. Du kan förvänta dig att synas mot flera hundra läsare på kort tid. Under längre tid kan en bra artikel få väldigt många läsare. Vi har tex artiklar som visats över 80 000 gånger på flera av våra arkiv. Hur många av de 80 000 läsarna skulle kunna bli dina nya kunder?

Är det dags att komma igång med din marknadsföring? Du kan registrera dig nu direkt helt gratis och komma igång inom ett par minuter.

Registrera dig

Vad säger våra användare?

En enkel tjänst som gör det den ska och inget annat. Vi har fått väldigt många nya besökare till vår sida från Ekonomisurr utan att lägga ned allt för mycket tid på artiklarna.

Annika LundinAnsvarig för marknadsföring

Jag började använda ert andra arkiv Företagstidning men kände att den här sidan passade bättre för min verksamhet. Inget att klaga på. En bra tjänst helt enkelt, och gratis!

Per HenrikssonChef

Det här är en väldigt fint optimerad hemsida som tänkt på sökmotoroptimeringen. Artiklarna syns väldigt bra och ger en fin länkkraft till mina sidor.

Simon EngströmSEO expert

© Copyright - Ekonomisurr.se